Gesprek aanvragen

Helderheid over je volgende stap

Je bent directeur, senior manager, vakspecialist of ondernemer en herkent je in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Je voelt aan alles dat je deze eigenschappen niet langer wilt onderdrukken, maar wilt benutten.

Dat vind je aan de ene kant fantastisch en aan de andere kant ook spannend. Het raakt je kern en het hier vrijuit over praten heb je nog niet vaak gedaan. Misschien een enkele keer met een gelijkgestemde of een eerdere coach of begeleider.

Ontdek wat voor jou mogelijk is

Toch weet je dat je dit spannende gevoel hebt te omarmen, omdat daarachter je goud ligt. Als een laatste puzzelstukje in het volop benutten van je potentieel als leider.

In een persoonlijk gesprek (live of via Zoom) maakt Esther graag vrijblijvend kennis met je. Om te bespreken hoe jouw anders werkende brein en zijn nu voor je werkt en waar soms niet. Je ontdekt waar winst te behalen is en wat ze voor jou voor mogelijk ziet.

over
esther kaastra

Esther heeft de afgelopen 10+ jaar als leiderschapscoach 1000+ mensen, voornamelijk hsp en hb’ers, begeleid in relatie tot werk en leiderschap. Ze behoort zelf tot deze doelgroep en volgt aan de lopende band opleidingen en coaching om haar kennis en persoonlijke ontwikkeling te verbreden en te verdiepen.

Haar grootste gave is dat ze jouw potentieel ziet en je er op een rustige, indien nodig directe manier naartoe coacht.

Een persoonlijk gesprek met Esther levert je helderheid en toekomstperspectief op. Je ervaart of je een klik voelt met Esther en of er grond is voor een mogelijke samenwerking.

Interesse?

PLAN METEEN JE GESPREK

Na het inplannen van je gesprek ontvang je een online vragenlijst, vervolgens spreekt Esther je graag via Zoom. Indien gewenst is het ook mogelijk om daarna live kennis te maken.

DIT KUN JE BESPREKEN

Voorafgaand aan een persoonlijk gesprek met Esther heb je een vragenformulier ingevuld. Dit gebruikt ze om je vooraf zo goed als mogelijk te leren kennen, zodat jullie gedurende het gesprek gelijk tot de kern kunnen komen.

Esther leert je graag beter kennen en wil van je weten wat je tot nu toe gedaan hebt, waar je nu staat in je werk en leiderschap, wat je lastig vindt en waar je naar verlangt. Ook belangrijk om te weten is waarom het juist nu belangrijk voor je is om met haar in gesprek te gaan

Nieuw perspectief voor jouw ontwikkeling

Vanuit jouw voorbereidingsformulier, het persoonlijke gesprek met Esther, gecombineerd met haar kennis en ervaring, kijken jullie samen waar jouw ontwikkeling ligt en wat ervoor nodig is om jouw doelen te bereiken. Vanuit daar kijkt Esther of ze je daarmee kan en wil helpen.

Dit gesprek is niet voor iedereen. Een voorwaarde is dat je een leiderschapspositie bekleed als directeur, manager, vakspecialist of ondernemer. Daarnaast herken je je in de thema’s hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid. Het is niet belangrijk dat dit ‘officieel’ is vastgesteld. Dat kan ook bijna niet, het is namelijk geen diagnose. Maak je ook geen zorgen over IQ-testen.

WAT ZEGGEN ANDERE LEIDERS OVER ESTHER?

Interesse?

PLAN JE GESPREK

Ben je toe aan meer helderheid over de volgende stap in je carrière of versteviging in jouw huidige positie? Een persoonlijk gesprek met Esther levert je toekomstperspectief op, vanuit wie jij in de kern bent. Je ervaart of je een klik voelt met Esther en of er grond is voor een samenwerking.