Leiderschapstraject

Leven vanuit je talenten, excelleren in je werk

Je werkt hard en geniet van de leiderschapspositie die je hebt bereikt door hard te werken en je ambities te volgen. Je kunt dit nog jaren volhouden, maar je voelt dat je nog meer in je mars hebt en grotere impact wilt maken. Dat je van betekenis wilt zijn en zingeving wilt ervaren. Om een inspirerende leider te zijn.

Daarvoor is het nodig om te werken en leven vanuit de juiste balans tussen onder- en overprikkeling. Je wilt je niet langer aanpassen aan de verwachtingen van anderen, maar vanuit rust en zekerheid je talenten inzetten. Want dan kun je excelleren in je leiderschap. Daar verlang je naar!

Verschil maken vanuit jouw unieke gaven

Excelleren in je leiderschap komt heel precies wanneer je je herkent in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Het is geen kwestie van leren hoe je leiding geeft. Excellerend leiderschap gaat over jouzelf kennen, als instrument, om zo het beste in de ander naar boven te halen.

Met jouw unieke gaven maak je het verschil! Het Gifted Leaders Mentorship, onder begeleiding van Esther Kaastra, helpt je hierbij.

Begrip voor hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid

Het leiderschapsprogramma is voor jou als je:

– Je herkent in de thema’s hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid
– Het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt
– Je onzeker voelt in je rol en zelfverzekerder wilt leiden
– Jouw unieke gaven als hsp/hb wilt benutten in je leiderschap
– Al lang hetzelfde doet en je snel verveelt, en als je klaar bent voor actie
– Vanuit jezelf je leiderschap wilt verstevigen in plaats vanuit hoe het hoort of wat je verteld is
– Authentiek wilt leiden
– Je gaven de wereld in wilt brengen met een uniek bedrijf of concept
– Twijfelt over dat wat je nu doet nog past
– Last hebt van je ‘anders zijn’ in je huidige werksituatie
– Moeitelozer wilt leven en leiden

Het is misschien spannend om de stap te maken naar begeleiding op de thema’s hsp, hb én leiderschap, want je hebt je vaak onbegrepen gevoeld.

Maar het gaat goed voor je werken als je deze facetten van jezelf begrijpt. Dit leiderschapstraject biedt je daarvoor de mogelijkheden.

over
esther kaastra

Leiderschapstraject over Esther
Esther Kaastra - leiderschapscoach en mentor

“Ik geloof in dit traject, omdat ik levens heb zien veranderen, leiders heb zien ontspannen en mensen keer op keer zie stralen. En omdat ik het voorbeeld werk en leef. Ik zeg niet dat jij moet doen wat ik doe. Ik doe wat werkt voor mij. Maar ik weet en zie wat er voor jou mogelijk is, waar jij jezelf nog klein houdt én wat jouw hoogste potentieel is waar je je autonoom, vrij en energiek voelt.”

Presteren aan de top

“Dit traject gaat je vleugels geven. Je ontdekt hoe jij ‘werkt’ en hoe je vanuit je talenten kunt leven en leiden. Waarbij je optimaal gebruikmaakt van je wijsheid, je sensitiviteit, je creativiteit en je intuïtie.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring, leidinggevende rollen, directie-functie, opleidingen, werken met 1000+ hsp’ers en hb’ers in relatie tot werk, weet ik wat ervoor nodig is om te presteren aan de top.”

ZO ZIET DIT LEIDERSCHAPS TRAJECT ERUIT

Het Gifted Leaders Mentorship is te volgen voor 6 of 12 maanden. De ervaring leert wel dat je zeker 12 maanden nodig hebt om een grote, positief gedreven transformatie door te gaan en te borgen. En eigenlijk ben je nooit klaar. Er is altijd een volgend niveau. En werk en leef je een tijdje in de juiste balans, dan ligt daar altijd weer de verveling op de loer. Daarnaast; het kan altijd beter, alles.

Dit traject bestaat uit een jaar persoonlijke, online en live begeleiding door Esther. Ze neemt maximaal 12 1-op-1 klanten aan per jaar.

Dit krijg je in het Gifted Leaders Mentorship

De persoonlijke begeleiding bestaat uit:

 • Een 1 op 1 kick-off sessie via Zoom of live.
 • Elke maand een 1-op-1 coachingsessie, live in Harderwijk, online mag en kan afgewisseld worden. (Met uitzondering van de maanden juli, augustus en december). 
 • Een officiële Kerntalentenanalyse, inclusief Leiderschapsprofiel. (Uniek in Nederland.)
 • Voxer-support voor ‘coaching on the job’, een soort WhatsApp, waar je je successen kunt delen en vragen kunt stellen over situaties die zich voordoen in je werk en leven. De ingang is werk, privé mag je ook alles delen. Het staat nou eenmaal niet los van elkaar. De support is 1-op-1 met Esther.
 • Maatwerk kennis, inspiratie en extra’s (Esther deelt met jou wat bijdraagt aan je ontwikkeling en het behalen van je doelen. Dit doet ze in de vorm van werkboeken, online programma’s, theorieën, diverse webinars, testen en tools.)
 • Het traject biedt je wat je nodig hebt. Is er iets extra nodig dat (nog) geen onderdeel is van het programma, dan wordt dit gefaciliteerd.

“Je leert optimaal gebruik te maken van je wijsheid, je sensitiviteit, je creativiteit en je intuïtie”

Effecten van het Gifted Leaders Mentorship

Welke resultaten ervaar je na dit leiderschapstraject?

 • Rust. Na het altijd maar op zoek zijn naar ‘waar ben ik op mijn plek’, ontdek je rust in wie je bent en dat wat je doet.
 • Je weet en doet wat écht bij je past en hoe je daar op stuurt richting de toekomst.
 • Je ervaart stevig leiderschap, wordt niet meer omver geblazen door ‘gedoe’. Je ervaart vrijheid in je handelen naar je team.
 • Betere balans tussen werk en privé.
 • Gestopt zijn met dat wat niet meer werkt, waar je al jaren tegenaan hikte.
 • Ontspannen in contact met je omgeving (je team, collegae, klanten en privé relaties).
 • Vanuit zelfkennis de balans weten te behouden tussen onder- en overprikkeling.
 • Authentiek leiderschap: je laat jezelf niet meer in de steek.
 • Geen gevoel meer van ‘ik kan niet meer’ of ‘wat doe ik hier?’
 • Je zet je hoogsensitiviteit bewust in in je leiderschap.
 • Je hoogbegaafdheid en je anders voelen ten opzichte van je omgeving zijn geen belemmering meer. Het vormt je kracht. Voor nu en in de toekomst.

WAT ZEGGEN ANDERE LEIDERS OVER DIT TRAJECT?

Interesse?

Plan je gesprek

Indien je interesse heb in het Gifted Leaders Mentorship, dan ga ik graag met je in gesprek. Plan via onderstaande button je gesprek met me in.

– Esther